Promens Care Dotterbloem Gevestigd in Assen


Het verhaal van de organisatie

Woonvoorziening Dotterbloem is een appartementencomplex aan de rand van Assen en maakt onderdeel uit van de wijk Assen - Oost.

De Dotterbloem biedt woonruimte aan 16 cliënten. De woonvoorziening is gericht op cliënten die redelijk zelfstandig kunnen wonen, hierbij staat het individuele wonen met de daarbij behorende ondersteuning op de voorgrond. 
De bewoners van de Dotterbloem hebben baat bij duidelijkheid en structuur.

In onze kleinschalige woonvoorzieningen bieden we 24-uursbegeleiding. Cliënten wonen in een appartement met een aparte slaapkamer, een woonkamer met keukenblok en een eigen badkamer. Bewoners kunnen er zelf voor kiezen om zich wel of niet aan te sluiten bij het groepsgebeuren binnen de locatie. Er zijn ook appartementencomplexen zonder een groepsaanbod. 
Cliënten kunnen ook kiezen voor groepswonen. Ze hebben dan de beschikking over een zit-slaapkamer en de meeste activiteiten vinden plaats in de groep. 
We ondersteunen de bewoners bij hun sociale en emotionele ontwikkeling, maar ook bij praktische zaken zoals wassen, aankleden en, indien mogelijk, koken.

Activiteiten

Er is een ontmoetingsruimte aanwezig, deze is op gezette tijden open. Hier worden diverse activiteiten gehouden. Iedereen is vrij hieraan deel te nemen. Voorbeelden van activiteiten zijn: samen koken, eten, koffiedrinken etc. 


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie