NOVO woonlocatie Bruggenhoofd Gevestigd in Appingedam


Het verhaal van de organisatie

Cliënten

Er wonen 24 cliënten in Bruggenhoofd. De meerderheid van de cliënten wil graag een plezierige oude dag hebben. Zij hebben daar veel ondersteuning bij nodig, ook gezien hun leeftijd. Andere cliënten zijn iets jonger, ze variëren in leeftijd en hebben dagbesteding in Appingedam en Uithuizen.

Faciliteiten

Alle cliënten hebben een appartement bestaande uit een woonkamer met keukenblok,  slaapkamer en douche- en toiletruimte. Bij de cliënten van de zorggroep is de woonkamer groter i.v.m. het gebruik van een rolstoel of rollator.

Er zijn twee gemeenschappelijke huiskamers (Overdiep & Nieuwediep) waar cliënten bij elkaar komen voor een kop koffie of thee. Hier wordt ook de warme maaltijd geserveerd. Een van de huiskamers is tevens in gebruik als dagbestedingsruimte waar verschillende activiteiten plaatsvinden. Daarnaast bestaat er voor cliënten de mogelijkheid om elders in Appingedam naar de ouderensoos te gaan. Deze is op vier dagdelen geopend. De locatie is voorzien van een lift, een fietsenschuur en een groot terras op de eerste verdieping.


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie