De Zijlen Wonen De Zonnehof Gevestigd in Onstwedde


Het verhaal van de organisatie

Elke cliënt heeft een eigen appartement, bestaand uit een woonkamer, slaapkamer, douche en toilet. Hier worden cliënten begeleid bij het zo zelfstandig mogelijk wonen.

Zo richten zij met steun hun eigen leven in. De ondersteuning per cliënt varieert, zowel op inhoud als in het aantal uren. De begeleiding is afgestemd op dat wat de cliënt nodig heeft. Voor de ene bewoner betekent dit bijvoorbeeld intensieve zorg bij de persoonlijke verzorging. Bij een ander ligt het accent op begeleiding bij financiële zaken of invulling van de vrije tijd.

Werk & vrije tijd

Overdag gaan de bewoners naar hun werk of dagbesteding in Onstwedde of in de regio. Na werktijd vullen de cliënten zelf hun vrije tijd in. Ze leggen bezoekjes af, kijken tv of zijn lid van de plaatselijke sportvereniging. Onstwedde is een klein en gezellig dorp met diverse voorzieningen, zoals een supermarkt, bloemenzaak en kapper. Het dorp is goed bereikbaar per bus. Een boodschapje doen is geen probleem, want de woningen liggen op loopafstand van het winkelcentrum. Hier zijn ook de bushalte en pinautomaat.

Nachtzorg

’s Nachts is de slaapdienst aanwezig.


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie