NOVO Certe Gevestigd in Groningen


Het verhaal van de organisatie

Cliënten

Er werken 9 cliënten bij NOVO certe in de leeftijd van 18 tot 47 jaar. Op deze locatie hebben cliënten hulpvragen ten gevolge van de verstandelijke beperking, stoornissen in het autistisch spectrum en ADHD.

Activiteiten

De cliënten runnen de bedrijfskantine van Certe. Tijdens de pauzes komen de medewerkers van LabNoord naar de kantine voor koffie of een maaltijd. De cliënten zorgen voor de koffie en thee en regelen tussen de middag het buffet. Ook tijdens vergaderingen serveren zij koffie en thee, eventueel inclusief een broodje. De werkzaamheden die zij zoal verrichten zijn: schoonhouden van tafels en stoelen in de kantine en op het terras, koffieautomaten schoonmaken en bijvullen, buffet klaarmaken, catering verzorgen, afwassen en opruimen, boodschappen doen, prullenbakken legen en schoonmaken en vegen kantine.
Er is veel aandacht voor hygiëne. Dit betreft; de persoonlijke hygiëne; hygiënisch werken op de werkplek met de materialen en het voedsel en het goed onderhouden en schoonmaken van de werkplekken (HACCP-normen)..


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie