NOVO Drukkerij Gevestigd in Groningen


Het verhaal van de organisatie

Cliënten

De Drukkerij biedt dagelijks plaats aan 20-25 cliënten in leeftijd variërend van 18 tot en met 65 jaar. Door handmatige werkzaamheden met  computerwerkzaamheden te combineren, biedt de locatie uitdagend werk aan zowel mensen met een matige als ook met een lichte beperking. De zoektocht naar dé mogelijkheden van iedere cliënt staat  centraal bij de Drukkerij. Er is ruimte om zowel in groepsverband als individueel aan het werk te gaan, en is afhankelijk van de wensen van de cliënt.

Activiteiten

De Drukkerij verzorgt drukwerk en nabewerking voor zowel interne afdelingen en locaties als externe klanten. Voorbeelden van nabewerking zijn vouwen, vergaren, nieten van boekjes, vullen van enveloppen en etiketteren. Daarnaast wordt er gewerkt met snij-, vouwhecht-, diverse elektrische nietmachines, perforeermachine en bindapparatuur.

Daarnaast biedt de Drukkerij de mogelijkheid arbeidsmatig computervaardige handelingen te leren en uit te voeren. Daaronder vallen administratieve werkzaamheden, scannen van documenten/foto's/negatieven, fotoalbums ontwerpen, uitwerken van stickervellen (adressen, picto's etc.) en dupliceren van dvd's.

Daarnaast heeft de locatie ruimte voor een baliemedewerker die de telefoon aanneemt, klanten ontvangt en licht administratieve werkzaamheden uitvoert.


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie