NOVO De Weerterij Gevestigd in Siddeburen


Het verhaal van de organisatie

Cliënten

Er komen dagelijks gemiddeld acht cliënten naar het Centrum voor Dagbesteding  de Weerterij. De Weerterij is voor volwassen en ouderen  met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Cliënten variëren in leeftijd van 55 tot 85 jaar.
Cliënten komen hier om op een prettige wijze hun dag door te brengen en kiezen ervoor om dat samen met anderen te doen. Dagelijks worden cliënten in hun activiteiten begeleid en ondersteund door professionele begeleiding.

Activiteiten

Cliënten van CvD de Weerterij kunnen deelnemen aan activiteiten waarin rust en gezelligheid centraal staan. Er worden activiteiten aangeboden passend bij hun levensfase en afgestemd op hun mogelijkheden en wensen.  Voorbeelden van activiteiten zijn breien, borduren, verven, muziek maken en luisteren, nieuwsberichten bespreken, voorlezen en of zelf lezen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een boodschapje te doen en worden er corvee taken verricht zoals tafel dekken en afruimen, afwassen, deelhandelingen in het schoonmaken.
De vaardigheden van cliënten worden onderhouden door het aanbod aan activiteiten. Op deze manier worden cliënten gestimuleerd om zoveel mogelijk  zelfstandigheid te behouden.


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie