NOVO Ufkenshuis Gevestigd in Siddeburen


Het verhaal van de organisatie

Cliënten

Er zijn gemiddeld 10 cliënten werkzaam in Centrum voor Dagbesteding Ufkenshuis. CvD Ufkenshuis is een centrum voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Zij variëren  in de leeftijd van 35 tot 60 jaar. De bezetting van cliënten verschilt per dag. Sommige cliënten werken parttime.

Activiteiten

Het Ufkenshuis is een woonzorgvoorziening voor ouderen van Zonnehuisgroep Noord. Cliënten van NOVO bieden voornamelijk ondersteunend werk in en rondom het woon- en zorgcentrum. De werkzaamheden die cliënten verrichten bestaan uit b.v. de afwas verzorgen voor  bewoners, boodschappen doen voor bewoners, rolstoelbanden oppompen en rolstoelen schoonmaken. Assisteren van de huishoudelijke dienst, verzamelen van vuilnis en oud papier, het verzorgen van de interne post, het klaarzetten en schoonmaken van het terras en het klaarzetten van de koffie en thee voor bewoners en bediening, restaurant werkzaamheden, terras en planten verzorgen en lichte tuinwerkzaamheden. Daarnaast helpen cliënten bij verschillende activiteiten die voor de ouderen worden georganiseerd. 
Al deze werkzaamheden worden afgestemd op de mogelijkheden en wensen van cliënten. Dagelijks worden cliënten ondersteund door professionele begeleiding.


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie