De Zijlen Kinderdagcentrum Maricja Gevestigd in Nuis


Het verhaal van de organisatie

Dit kinderdagcentrum is bestemd voor kinderen en jongeren van 2 tot ongeveer 18 jaar. Maricja is een Centrum voor Onderwijs, Dagbegeleiding en Gezinsondersteuning (CODG) binnen de brede school
‘t Sterrenpad in Nuis. In deze nieuwe school werken we samen met de school voor speciaal onderwijs De Wingerd uit Groningen én met kinderopvang, regulier onderwijs en de peuterspeelzaal gevestigd in de brede school.

De medewerkers van Maricja bieden zorg aan kinderen met een ernstige en/of meervoudige beperking. Binnen het CODG gaan zorg en onderwijs spelenderwijs en werkende weg hand in hand.

Het gezamenlijke doel vanuit zorg en onderwijs is een optimale ontwikkeling voor uw kind. Elk kind heeft een ondersteuningsplan, dat samen met u als ouders en met deskundigen wordt opgesteld.

De kinderen en jongeren kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur Maricja bezoeken. Maricja is nagenoeg het hele jaar open. In de zomervakantie biedt Maricja drie weken vakantieopvang.

Zo lang mogelijk thuis wonen

Maricja is onderdeel van het Centrum voor Onderwijs, Dagbegeleiding en Gezinsondersteuning (CODG). Dankzij de combinatie van zorg, onderwijs en gezinsondersteuning levert het CODG een compleet pakket, waardoor kinderen zo lang mogelijk thuis kunnen wonen. Kom gerust eens langs in Nuis. Wij vertellen u graag meer!


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie