NOVO Kinderdagcentrum de Waterlelie Gevestigd in Winschoten


Het verhaal van de organisatie

Samen in het Onderwijszorgcentrum (OZC)

Diverse scholen en organisaties werken op één locatie samen in het OZC. Zo willen we de ontwikkelingskansen van kinderen, die extra aandacht nodig hebben en niet mee kunnen in het regulier onderwijs, vergroten. Door slim samen te werken en taken te bundelen kun je samen méér. Dit vergroot de kracht van het onderwijs en de mogelijkheden voor deze leerlingen.

Voor wie?

KDC de Waterlelie is voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben voordat ze naar school kunnen. Uw kind kan hier terecht vanaf zeer jonge leeftijd. Er is plaats voor maximaal tien kinderen.

Hoe werken we?

Op het KDC werken we ontwikkelingsgericht. Onze sterke punten liggen op het vlak van de ontwikkeling van cognitieve, communicatieve, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden. Onze begeleiders en therapeuten helpen uw kind met extra ondersteuning. Een combinatie van Kinderdagcentrum en ondersteuning binnen het gezin of met de peuterspeelzaal is mogelijk. Medewerkers van NOVO Gezinsondersteuning kunnen helpen bij opvoedingsvragen en bij vragen over de ontwikkeling van het kind.


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie