Lentis De Berkenhof Gevestigd in Zuidlaren


Het verhaal van de organisatie

De Berkenhof

Wil je als vrouw weer in je eigen kracht staan? Wil je weer jezelf en je waarden terugvinden? Wil je rust in je hoofd en orde op zaken stellen? Loop je vast in een gewelddadige of onveilige situatie? Zit je in een burnout en trek je het niet meer? Bij De Berkenhof kun je je kwaliteiten (weer) zien en benutten.

De Berkenhof in Zuidlaren ligt op de grens van Groningen en Drenthe en richt zich op hulpverlening aan vrouwen. Als je last hebt van ernstige psychosociale en/of lichte tot matig ernstige psychiatrische problemen en reguliere zorg niet voldoende helpt, kun je bij ons terecht.

De Berkenhof gaat veranderen in de manier van behandelen. Het grootste verschil is dat we over gaan op (intensieve) dagbehandeling in plaats van een opname. Je kunt je gewoon blijven aanmelden voor de Berkenhof en we blijven nog steeds op vrouwen gericht. 
Wil je meer weten over deze veranderingen? Neem dan contact met ons op: De Berkenhof is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00-16.30 uur en vrijdag van 09.00-12.00 uur via (050) 409 91 11 of stuur een e-mail.


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie