Promens Care Dagcentrum Elemastraat Gevestigd in Coevorden


Het verhaal van de organisatie

​De locatie aan de Elemastraat van Dagcentrum Coevorden heeft vijf basisgroepen met elk een eigen karakter. Ouderen, cliënten met een intensieve verzorgingsvraag of een intensieve begeleidingsvraag krijgen hier naast basisbegeleiding een actief individueel programma aangeboden.

Bij onze dagcentra kunnen cliënten producten maken, zoals kaarsen en sieraden, passend bij de leermogelijkheden. Ook hebben we mogelijkheden voor een interne baan in de catering of receptietaken. Cliënten kunnen bij Promens Care een cursus of training volgen om hun doel te bereiken. Onze dagcentra bevinden zich zoveel mogelijk midden in de samenleving, bijvoorbeeld bij een kinderboerderij of een kopieercentrum in een woonwijk.

Belevingsgerichte dagbesteding is vooral bedoeld voor cliënten met een meervoudige beperking. We doen hier veel aan zintuigstimulering. Activiteiten die veel voldoening geven, zijn koken, bakken en knutselen. Een goede sfeer en rust zijn erg belangrijk voor de cliënten om zichzelf te kunnen zijn. 

 

Activiteiten

Activiteiten waar uit gekozen kan worden zijn onder andere bewegingsactiviteiten, creatieve en muzikale activiteiten, kook- en bakactiviteiten.

Daarnaast bieden we de gelegenheid aan cliënten om werkervaring op te doen (o.a. receptiewerkzaamheden, kantinewerkzaamheden, linnenkamer). 


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie