Promens Care Woonlocatie Holtstee Gevestigd in Emmen


Het verhaal van de organisatie

De Holtstee is één van onze drie woonlocaties in de wijk Angelslo in Emmen en is gevestigd in een aantal geclusterde eengezinswoningen in de buurt van het winkelcentrum.

In de Holtstee wonen 17 bewoners waarvan de leeftijden liggen tussen de 24 en 65 jaar. Ze wonen groepsgericht (drie woongroepen), maar een ieder heeft ook zijn eigen zit-/slaapkamer en eigen sanitair.

Het begeleidingsteam richt zich op ondersteuning in zelfredzaamheid en creëert overzicht voor de cliënten in hun dagelijks leven. De 24-uurs zorg krijgt gestalte door voortdurend in de nabijheid van de cliënten te zijn.
 

Activiteiten 

De Holtstee heeft een inpandig steunpunt. Voor de cliënten van de Holtstee en voor cliënten van de locaties die elders in de wijk wonen (de Strubben en Vredenveld), dient deze ruimte als ontmoetingsplek.

Daarnaast worden in dit steunpunt verschillende activiteiten georganiseerd zoals knutselavonden en gezamenlijk naar een film of voetbalwedstrijd op de T.V. kijken. Het steunpunt wordt overdag ook regelmatig gebruikt voor o.a. vergaderingen.

De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie