Promens Care Huneborg Gevestigd in Borger


Het verhaal van de organisatie

De Huneborg is een veelzijdige winkel aan de rand van Borger. We verkopen tweedehands artikelen in samenwerking met Wedeka onder de naam Kringloop Borger. Daarnaast vindt u bij ons zelfgemaakte producten van keramiek, kaarsen, koffie en thee en houten tuindecoraties. Onze kas levert elk seizoen zelfgekweekte planten. Bovendien kunt u bij openhaardhout bij ons bestellen wat we graag bij u thuis bezorgen.

De Huneborg bevindt zich op een ruim terrein. Er zijn binnen- en buitenwerkplekken, een vergaderruimte, een grote kantine, een douchegelegenheid en invalidentoiletten.
 

Activiteiten 

Iedere cliënt vindt bij de Huneborg een werkplek die aansluit bij zijn of haar ambities. Houd de cliënt van tuinieren en planten kweken, dan hebben we een plekje in de kwekerij. Wil iemand graag buiten werken, dan is tuinonderhoud of het zagen en kloven van openhaardhout misschien een leuke werkplek. In de houtwerkplaats worden houten producten maken. Ook hebben we werkzaamheden in de catering of schoonmaak werken.

In de winkel kunnen cliënten de artikelen prijzen en verkopen, kassa draaien of administratie doen. We hebben veel contacten in de omgeving en met klanten in de winkel.
Bij de Huneborg willen we bijdragen aan een groen milieu. We werken samen met Wedeka ( Kringloop Borger) en bieden verschillende ‘groene’ activiteiten.

De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie