Promens Care Inloophuis Emmen Gevestigd in Emmen


Het verhaal van de organisatie

​Het Inloophuis is een ontmoetingsplek voor mensen met een ondersteuningsvraag. Een indicatie is niet noodzakelijk. In een huiskamersfeer kan men vrijblijvend deelnemen aan de beschikbare activiteiten, dit kan zowel individueel als in groepsverband. Het is mogelijk om bij ons een lunch of een warme maaltijd (alleen na reservering) te gebruiken.

Ook kan men koffie, thee, fris en kleine snacks krijgen. De kosten voor maaltijden en consumpties worden zo laag mogelijk gehouden. Regelmatig zijn er themabijeenkomsten en worden ook uitstapjes georganiseerd.

Binnen de Inloop zijn tevens mogelijkheden om in een werkproject (bijvoorbeeld bardienst)werkervaring op te doen. Hiervoor is wel een indicatie nodig. 

Activiteiten

Mogelijkheid voor vrijblijvende individuele activiteiten zoals lezen, Tv-kijken, spelletjes doen, vrij gebruik van computers met internet ; één keer per week zangactiviteit, één keer per week volleybalactiviteit, een dart-competitie en biljart-competitie. Regelmatig worden informatieve bijeenkomsten en uitstapjes (tegen kostprijs) georganiseerd.

Er is maandelijks bezoekersoverleg en medezeggenschapsraadoverleg. Dagelijks is er lunch café (reserveren niet nodig) en eetcafé (telefonisch reserveren voor 13.00 uur noodzakelijk).
Ook kan men maandelijks afspreken met ''de Belastingtoko'' voor advies en ondersteuning. Er is een info-hoek met diverse folders. 

De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie