Kliniek voor eetstoornissen PsyQ Gevestigd in Groningen


Het verhaal van de organisatie

Kliniek voor eetstoornissen PsyQ

PsyQ Groningen eetstoornissen heeft als enige GGZ-organisatie in het noorden van het land een kliniek. Deze kliniek is niet voor iedereen met een eetstoornis bedoeld. Als onze poliklinische zorg voldoende is, raden we dat aan. Soms is echter meer intensieve zorg nodig, zoals een deeltijdbehandeling of een opname in onze kliniek.

Onze kliniek voor eetstoornissen biedt zorg voor inwoners van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, de kop van Overijssel en de Noordoostpolder.

Voor wie is de kliniek voor eetstoornissen bedoeld?

 

PsyQ Kliniek Eetstoornissen is er voor je als je ernstige anorexia hebt en soms ook als je ernstige boulimia hebt. Vaak heb je dan ook last van andere psychische stoornissen of heb je moeilijkheden thuis. Je kunt bij ons terecht als het je niet meer lukt om op eigen kracht in je eigen omgeving (bijvoorbeeld met je ouders, partner of vrienden) tot ander eetgedrag te komen. Je slaagt er niet in om meer te gaan eten of te stoppen met braken of  om andere ongezonde gewoontes te veranderen. Je voelt je vaak machteloos en je omgeving ook.

Je kunt ook worden opgenomen in onze kliniek wanneer je al lang leeft met anorexia en een korte, intensieve opname nodig hebt. Deze opname duurt ongeveer zes weken en deze zorgt dat je medische conditie verbetert.

Er komen verschillende patiënten bij ons. Sommigen zijn nog maar kort in behandeling, anderen worstelen al heel lang met een eetstoornis. In beide gevallen ben je welkom als opname nodig is.

 


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie