Promens Care Ouderen Woonvoorziening Reestlanden Gevestigd in Meppel


Het verhaal van de organisatie

Woonvoorziening Reestlanden ligt aan het riviertje de Reest, 1 km van het centrum van Meppel en is gelegen naast het ‘Irenehuis’, een verzorgingshuis van ‘de Stouwe’. 
De woonvoorziening heeft 19 plaatsen voor beschermd wonen voor oudere mensen met een verstandelijke beperking. Het huis bestaat uit vier verdiepingen waarvan Promens Care de begane grond en de eerste etage huurt van ‘de Stouwe’.  
 
Reestlanden biedt de mogelijkheid voor extra ondersteuning bij persoonlijke verzorging,ondersteuning bij het voeren van een huishouden zoals het verzorgen van de was, samen schoonmaken en afwassen.
Het accent in de begeleiding is gericht op het onderhouden van zelfredzaamheid, nabijheid, veiligheid en huiselijkheid. De specifieke aandacht gaat uit naar het ouder zijn en worden van de bewoner. Begeleiding in de woonvoorziening is 24 uur per dag aanwezig.
Tijdens de nacht is er een slaapdienst.
 

Activiteiten

 

In Reestlanden wordt dagbesteding geboden aan circa tien cliënten. De activiteiten sluiten aan bij de vraagstelling van de deelnemers. Een aantal cliënten maakt gebruik van het dagbestedingaanbod van Promens Care in Meppel.‚Äč

De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie