FACT Uithuizen Gevestigd in Uithuizen


Het verhaal van de organisatie

Als je psychiatrische problemen hebt, kunnen deze gevolgen hebben voor jouw dagelijks leven. Bij het FACT-team kun je terecht voor gesprekken en hulp op gebied van wonen, dagbesteding,werk, verslaving, financiën etcetera. Uithuizen is een van de FACT-teams van Lentis die behandeling en begeleiding biedt. Wanneer het nodig is, kan de FACT-medewerker bij je langskomen.

Als je tussen de 18 en 65 jaar bent, kun je door een verwijzer worden aangemeld. Dit kan bijvoorbeeld jouw huisarts zijn. Soms kom je bij FACT nadat je behandeling bij een andere Lentis-afdeling is afgelopen. Als je bent doorverwezen, krijg je een intakegesprek. Hierin wordt besproken welke behandeling bij jou past en op welke levensgebieden, zoals wonen, werken of leren, het FACT-team jou ondersteuning en zorg kan bieden. Samen met jou wordt een behandelplan opgesteld hoe wij het beste kunnen werken aan jouw problemen.

Na het gesprek krijg je een persoonlijke behandelaar. Ook kan het zijn dat er meer hulpverleners uit het FACT-team bij jouw zorg zijn betrokken.


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie