GGZ voor doven en slechthorenden Gevestigd in Groningen


Het verhaal van de organisatie

GGZ voor doven en slechthorenden

Als je slechthorend of doof bent en je last hebt van psychische klachten, dan kun je terecht bij ons GGZ-team voor doven en slechthorenden. Je klachten kunnen te maken hebben met je slechthorendheid, maar staan hier soms ook los van. Voor elke situatie geven wij passende hulp.

Het team GGZ voor doven en slechthorenden van Lentis werkt voor de inwoners van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, de kop van Overijssel en de Noordoostpolder.

Dove en slechthorende mensen van alle leeftijden met psychiatrische klachten, en hun familieleden, kunnen bij ons terecht. De maatschappij is erg gericht op horenden en dit heeft gevolgen voor het dagelijks leven dat je leidt. Je kan je onbegrepen of buitengesloten voelen. Als dit gevoel sterker wordt of langer duurt, dan kan je last krijgen van bijvoorbeeld angst of depressie. Het kan natuurlijk ook zijn dat je psychische klachten losstaan van je slechthorendheid.

Als je je wilt aanmelden voor een behandeling bij ons team, dan heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts. Als je last hebt van psychische klachten, adviseren we je dit met je huisarts te bespreken. Je huisarts bekijkt dan of een verwijzing naar ons nodig is.

 


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie