Fasehuis Winschoten Gevestigd in Winschoten


Het verhaal van de organisatie

Fasehuis Winschoten

Als gevolg van je psychiatrische problemen heb je blijvende beperkingen die je dagelijkse leven beïnvloeden. In het fasehuis kun je leren hier mee om te gaan. We helpen je met professionele begeleiding om weer zo onafhankelijk mogelijk te functioneren. Samen stellen wij doelen op waarin jij jezelf kunt ontwikkelen zoals het (opnieuw) ontdekken van je kwaliteiten, leren accepteren van je ziekte en omgaan met financiën.

De woonbegeleiding in het fasehuis is voor jou geschikt als je tussen de 18 en 65 jaar bent. Je wilt bijvoorbeeld leren omgaan met financiën, beter leren zorgen voor je woonomgeving en goed leren omgaan met je medicatie. Je individuele wensen en doelen staan centraal, je wordt tijdens het traject uiteraard begeleid en ondersteund door een professioneel team.

Je kunt telefonisch een afspraak maken met fasehuis Winschoten voor een oriëntatiebezoek. Tijdens dit bezoek krijg je meer informatie en is er gelegenheid om vragen te stellen. Uiteraard krijg je ook een rondleiding zodat je een indruk krijgt van het huis en de sfeer om te beoordelen of het bij je past.

Als je na het oriëntatiebezoek vindt dat het fasehuis je iets kan bieden bij het werken aan je resocialisatie, dan kan de behandelaar je aanmelden via een verwijzing. Je behandelaar levert deze verwijzing schriftelijk in bij de teamleider van het fasehuis.

Als je de juiste verwijzing hebt, wordt je uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek wordt er samen met jou gezorgd dat jouw zorgvraag en de zorg van het fasehuis zo goed mogelijk op elkaar aansluiten.

 


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie