Fasehuis Eugeria Gevestigd in Groningen


Het verhaal van de organisatie

Fasehuis Eugeria

Als gevolg van je psychiatrische problemen heb je blijvende beperkingen die je dagelijkse leven beïnvloeden. In het fasehuis kun je leren hier mee om te gaan. We helpen je met professionele begeleiding om weer zo onafhankelijk mogelijk te functioneren. Samen stellen wij doelen op waarin jij jezelf kunt ontwikkelen zoals het (opnieuw) ontdekken van je kwaliteiten, leren accepteren van je ziekte en omgaan met financiën.

De begeleiding in het fasehuis is voor jou geschikt als je tussen de 18 en 65 jaar bent. Als je na opname in de kliniek vaardigheden mist op gebied van (zelfstandig) leven en je ervoor open staat om dit te leren, biedt fasehuis Eugeria ondersteunende coaching. Samen kijken wij wat je nog wel kan en stellen we jouw doelen op. Jouw individuele wensen en doelen staan centraal, tijdens het traject word je begeleid en ondersteund door een professioneel team.

Je kunt telefonisch een afspraak maken met fasehuis Eugeria voor een oriëntatiebezoek. Tijdens dit bezoek krijg je meer informatie en is er gelegenheid om je vragen te stellen. Uiteraard krijg je ook een rondleiding zodat je een indruk krijgt van het huis en de sfeer om te beoordelen of het bij je past.

 


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie