Ouderenpsychiatrie Zonneheuvel Gevestigd in Zuidlaren


Het verhaal van de organisatie

Ouderenpsychiatrie Zonneheuvel

Zonneheuvel is een behandelafdeling voor mensen met een ernstige psychiatrische ziekte. We geven intensieve behandeling en begeleiding om te werken aan herstel.

U bent 60 jaar of ouder en heeft blijvende beperkingen door een psychiatrische ziekte. Deze gaan samen met moeilijkheden die te maken hebben met het ouder worden. Ook lichamelijke klachten spelen vaak een rol. Zo nodig kunnen ook jongere volwassenen die eenzelfde behandeling nodig hebben in Zonneheuvel verblijven. Meestal is het niet meer mogelijk om thuis te wonen. U verblijft op Zonneheuvel om zo veel mogelijk te herstellen, zodat u een prettiger leven hebt en zo zelfstandig mogelijk kunt wonen.

Uw huisarts of behandelaar kan u aanmelden voor verblijf op Zonneheuvel. Hij of zij kan contact opnemen met Ingrid Dellemann, telefoon (050) 409 72 80 (bij geen gehoor (050) 409 74 10), iem.dellemann@lentis.nl.

We werken zo weinig mogelijk met wachttijden. Is er wel een wachttijd, dan zoeken we een tussenoplossing. Bij spoed en crisis gelden natuurlijk geen wachttijden.

De kosten van een verblijf in Zonneheuvel worden meestal vergoed via de AWBZ en in sommige gevallen via de Zorgverzekeringswet.


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie