Promens Care Trefpunt Scheepstra Gevestigd in Roden


Het verhaal van de organisatie

​Trefpunt Scheepstra biedt diverse werkprojecten in het monumentale pand van de voormalige Scheepstra School in Roden. Door de samenwerking tussen cliënten, professionals en de klant, ontstaat een natuurlijk klimaat van vraag en aanbod.

In een prettige werkomgeving is het mogelijk om positieve arbeidservaring op te doen en met ondersteuning alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren.

In het pand is tevens het Scheepstra Kabinet ondergebracht. De bezoekers van dit museum uit de tijd van Ot en Sien kunnen in sociaal café het Trefpunt genieten van een vers kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Activiteiten

Voor mensen met een psychische beperking hebben we verschillende werkprojecten. Deze werklocaties staan open voor mensen die een aantal dagdelen in de week willen werken. 
In een beschermde omgeving leren zij (weer) om te gaan met collega’s en klanten, afspraken te maken en soms te werken met machines en apparatuur. 

In het sociaal café zijn mensen met een beperking welkom om mensen te ontmoeten, voor koffie en thee, lunch of een warme maaltijd. Zij kunnen meedoen aan activiteiten of werken bij de verschillende werkprojecten zoals het lunch café.

Liggen ambities meer op het vlak van administratie en computerwerk of werken met de handen, dan hebben we ook genoeg te bieden. We kennen binnen Trefpunt Scheepstra bijvoorbeeld het boekingskantoor Travel-Care dat reizen door en voor de cliënten organiseert en het inzendbureau WerXat.

Wil men liever hout bewerken, creatieve producten maken, wasgoed wassen, strijken, herstellen en verstellen of misschien onze tuin onderhouden... we helpen hen graag de mogelijkheden te verkennen.


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie