Promens Care Beschermde Woonvorm Waringin Gevestigd in Zuidwolde


Het verhaal van de organisatie

​De locatie Waringin biedt erfgebonden zorg en begeleiding aan cliënten met een psychische beperking, veelal in combinatie met andere beperkingen, die intensieve begeleiding en persoonlijke verzorging en/of verpleging nodig hebben.

De locatie bestaat uit een woonvoorziening met 62 woonplekken, één logeerplek voor bewoners van andere locaties, twee satellietwoningen en een dagbestedingsvoorziening. 
De dagbestedingsvoorziening is bestemd voor zowel cliënten van de Waringin als voor externe cliënten.

De Waringin is een vrijstaand gebouw, dat net buiten het dorp Zuidwolde is gelegen. Rondom het gebouw is een ruime tuin en wandelpad aangelegd met diverse zitjes, bankjes en een dierenhof.

Activiteiten

Vanuit de dagbesteding worden wekelijks diverse activiteiten georganiseerd, zoals SOOS, spelavond, sjoelcompetitie, klootschieten, volleybal, zwemmen.

Bij feestdagen en bijzondere gebeurtenissen worden bijpassende activiteiten georganiseerd en aangeboden, zoals bingo, Kerstviering, Oudjaarsfeest, Pinkstermarkt etc.

Op de Kastanjelaan en Lindenlaan worden tevens 2 x per week huiskameractiviteiten georganiseerd en er wordt op iedere groep 1 tot meerdere keren per week gekookt.

Ook worden er dagtrips georganiseerd door het team dagbesteding in samenwerking met de teams wonen. Cliënten mogen actief deelnemen in de organisatie van de activiteiten en hun wensen kenbaar maken.


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie