Zorgboerderij de Hoeve Paradij Gevestigd in Aduard


Het verhaal van de organisatie

Zorg


Op Hoeve Paradij bieden we zorg vanuit de gedachte dat je van waarde bent. Welke beperking je ook hebt, als je de ander respecteert, is er een plek voor je op Hoeve Paradij en ben je van harte welkom. We zoeken samen met jou naar activiteiten die bij jou passen en aansluiten bij jouw talenten en mogelijkheden. Werk om trots op te zijn! Kijk maar naar dit filmpje.

Dagbesteding

Je kunt op Hoeve Paradij met dieren werken of in de moestuin en de kas. Je kunt er kaarsen maken en in het boerderijwinkeltje de zelfgemaakte producten verkopen. Je mag bezoekers bedienen in het restaurant en op het terras. In de houtbewerkingswerkplaats maak je mooie en nuttige dingen.

Logeren

Hoeve Paradij biedt kinderen en jongeren vanaf ongeveer 8 jaar met een beperking een actief en gevarieerd logeerweekend. Dat is leuk en ontspannend voor de loge. Tegelijk zorgt het ook voor een rustmoment in het gezin. Door een zorgvuldig intaketraject streven we naar een evenwichtige en veilige groep.

Leren

Soms is er een alternatief nodig voor school. Dan is JongLeren op Hoeve Paradij mogelijk de oplossing. Afwisselend werken en leren op de boerderij onder leiding van je eigen leercoach.

Paarden

Als dat goed voor je is, is er de mogelijkheid van dagbesteding met paarden. Je verzorgt, wast en borstelt dan paarden of pony's en er hoort ook paardrij-instructie bij.

Ambulant

Als je begeleiding wilt op een andere plek of bij andere activiteiten..... In overleg kan er veel.


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie