Calidad Wonen Gevestigd in Uithuizen


Het verhaal van de organisatie

Calidad Wonen

Wij bieden een fijne woon- leefruimte aan jongeren, jong volwassenen en volwassenen. Die ondersteuning nodig hebben in het dagelijkse leven. Het wonen is bedoeld voor een brede doelgroep (uitgezonderd verslavingsproblematiek). Doordat wij met zeer diverse leeftijden werken hebben wij twee woongroepen.

Oude Dijk

Aan de Oude Dijk in Uithuizen is er plaats voor 7 (jong) volwassenen. Een gedeelte van de manege is verbouwd tot een gezellige woonruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 6 slaap/zitkamers met vaste wastafel, die naar eigen smaak ingericht kunnen worden. Op de begane grond is een aangepaste kamer en badkamer ingericht voor een bewoner met een lichamelijke beperking. De riante sfeervolle ingerichte keuken/woonkamer is voor algemeen gebruik.

Calidad Kids

Calidad Kids is de woongroep voor kinderen en jongeren tot maximaal 12 jaar. Wij bieden een veilige plek met veel speel en ontplooiingsmogelijkheden voor jonge kinderen. Zorg in huiselijke sfeer die voldoet aan alle eisen om goede zorg te bieden aan een brede doelgroep.


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie