Zorg/Logeerboererij Dekkersnest Gevestigd in Muntendam


Het verhaal van de organisatie

In 2006 zijn wij, de familie Dekkers gestart met de zorgboerderij Dekkersnest in Muntendam. Margriet heeft een zorg achtergrond en Nienke een pedagogische achtergrond. Huib bied ondersteuning in de begeleiding en de taken er om heen. Huib heeft in het verleden taakgestraften/JWG-ers begeleid. Het huis waar Huib en Margriet wonen is omgeven door een mooie tuin en vele dieren. Dit alles ligt landelijk en beschut aan de rand van het dorp Muntendam.

Wat hebben wij te bieden en voor wie?

Wij bieden op Dekkersnest plaats aan een brede doelgroep en spelen graag in op de vraag van deelnemers.

Wij ontvangen en hebben plaats voor; 

-         Mensen met psychische en of psychiatrische problemen
-         Leerlingen van speciaal onderwijs
-         Verstandelijk beperkten
-         Jeugdigen/ Jeugdzorg

Het verblijven op het Dekkersnest staat voor gezelligheid, veiligheid en een groot “samen”zijn.

Een plek waar je het beste uit jezelf kunt halen, al dan niet met professionele hulp. Waar de normen en waarden hoog in het vaandel staan.
Samen zijn wij sterk!!! 

Wij bieden op verschillende locaties variatie in dagbesteding aan die bestaat uit:
Dierverzorging, tuin en erf onderhoud, klus en bouwwerkzaamheden, catering, creatieve activiteiten, externe diensten en tevens bieden wij zo nu en dan educatieve programma’s  en sportieve bezigheden.

Op onze locatie in Muntendam bieden wij logeermogelijkheden in de weekenden, vakanties en dagopvang voor deelnemers vanaf 7 t/m 13 jaar. Wij ondernemen veel met onze deelnemers zoals; paardrijden, buitenspelen, hutten bouwen, knutselactiviteiten en uitstapjes.

Op onze locatie in Schildwolde bieden wij logeermogelijkheden in de weekenden en vakanties voor deelnemers vanaf 13 jaar en ouder. Hier word onder begeleiding geleerd om samen te werken aan huishoudelijke taken zoals; budgetteren, koken, schoonmaken. Daarbij dragen wij met elkaar de zorg voor de paarden en ondernemen we leuke activiteiten.

Het wonen op Dekkersnest staat voor gezelligheid, veiligheid en een groot ‘samen’ zijn.

Een plek waar je het beste uit jezelf kan halen, al dan niet met professionele hulp, waar de normen en waarden hoog in het vaandel staan.

Samen zijn wij sterk!!!

Onze huizen bieden een huiselijke sfeer en zijn centraal en dichtbij voorzieningen gelegen (centrum). Wie bij ons woont, zal zich er “thuis” voelen. Het wonen dat wij aanbieden zal bestaan uit de juiste begeleiding en ondersteuning (24 uur) en activiteiten van het dagelijkse leven.

Onze huizen stralen net dat bijzondere uit waar wij voor staan!

 
De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie