Boekelo ABC, PGB Activiteitenbegeleiding Op Maat Gevestigd in Enschede


Het verhaal van de organisatie

Wat we doen

PGB Activiteitenbegeleiding Op Maat werkt vanuit het gevoel en heeft aandacht en respect voor de zorgaanvrager, zodat er een vertrouwd en veilig gevoel ontstaat. Maar zal wanneer het nodig is, ook consequent en duidelijk zijn naar de zorgvrager toe. Ons werkgebied is Oost Nederland (regio Twente, Achterhoek en Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen).

Het beste is PGB Activiteitenbegeleiding Op Maat te omschrijven als: betrokken, ondernemend, daadkrachtig, stevig in zijn schoenen staand en gevoel hebben voor humor. Spelenderwijs wordt er samen met de zorgvrager gewerkt aan onder ander: sociaal weerbaarheid – sociale vaardigheden – vergroten van zelfvertrouwen – vergroten van zelfstandigheid.

PGB Activiteitenbegeleiding Op Maat biedt individuele begeleiding en activiteitenbegeleiding. Hierbij stellen wij samen met de cliënt en/of hun ouders of partner een plan van aanpak op. Voor ons is het belangrijk dat we vooruitgang blijven boeken, dit wordt echter aangepast aan het tempo van de cliënt.
Begeleiding op het gebied van persoonlijke groei, persoonlijkheid – problematiek, (sport)activiteiten, administratie en andere zaken die uw leven overzichtelijk maken. Aan ouders biedt PGB Activiteitenbegeleiding Op Maat ondersteuning met de opvoeding. Tevens ondersteunt PGB Activiteitenbegeleiding Op Maat in overleggesprekken bij hulpverleningsinstanties en scholen.

Meer weten?

Wij gaan graag met u, onder het genot van een kop koffie, vrijblijvend in gesprek omtrent uw zorgvraag. Om zo te kijken naar de mogelijkheden inzake eventuele begeleiding door PGB Activiteitenbegeleiding Op Maat en het bespreken van de tarieven die wij voor uw zorgvraag gaan hanteren. Deze tarieven zijn afhankelijk van de zwaarte van uw zorgvraag en eventuele reiskosten.


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie