J.P. van den Bent Woonlocatie appartementen Boswinkel Gevestigd in Enschede


Het verhaal van de organisatie

De dienstverlening
Wat de JP van den Bent stichting vandaag nog niet in huis heeft, kan morgen al heel gewoon zijn!

Alle mensen met een lichte, ernstige of meervoudige (verstandelijke) beperking en van alle leeftijden zijn welkom om gebruik te maken van de diverse vormen van dienstverlening of mee te denken over nieuwe vormen van dienstverlening.

Mensen met een beperking willen graag hun wensen, dromen en idealen verwezenlijken. De JP van den Bent stichting biedt de ondersteuning die daarbij nodig is. Dat kan ondersteuning zijn bij:

 

De basis

Met de door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) vastgestelde indicatie kan een cliënt zelf bepalen waar hij of zij dienstverlening inkoopt en kiest de cliënt voor de Zorg In Natura (ZIN) of voor een Persoons Gebonden Budget (PGB).

Als de keuze op de JP van den Bent stichting valt, dan wordt tijdens het eerste gesprek zorgvuldig bekeken welke behoeften er zijn. Bekeken wordt of alle gewenste ondersteuning ook geleverd kan worden. Het eerste gesprek met de cliënt of ouders/vertegenwoordigers, het Ondersteuningsplan en de vaste bespreekmomenten vormen de basis voor de ondersteuning. Aan de hand van de ontwikkeling van de cliënt, wordt deze ondersteuning steeds weer aangepast.


De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie