Promens Care cadeauwinkel Het Ambacht Gevestigd in Coevorden


Het verhaal van de organisatie

Het Ambacht is een gezellige cadeauwinkel in het centrum van Coevorden. Behalve woonaccessoires en leuke hebbedingetjes verkopen wij verschillende zelfgemaakte artikelen. In het Ambacht werken ongeveer 20 cliënten, waarvan de meesten fulltime en enkelen parttime. 

In onze kaarsenmakerij worden mooie ambachtelijke kaarsen gemaakt en in de crea maken we onder andere kaarten, labels en producten van kralen.

Activiteiten

In het Ambacht vinden verschillende activiteiten plaats. 
Zo kunnen de cliënten in de winkel bijvoorbeeld inpakken, afrekenen, klanten helpen, werken in de schoonmaak, winkel inrichten, bijvullen en artikelen prijzen.

In de kaarsenmakerij worden diverse  kaarsen gemaakt. Naast een standaard assortiment aan kaarsen maken we per seizoen andere kaarsen zoals: fakkels, tuinkaarsen, paddestoelen en gebakjes.
Activiteiten in de crea zijn bijvoorbeeld kaarten en labels maken door middel van prikken, borduren op papier, plakkers plakken. Een andere activiteit hier is het rijgen van kraaltjes, waar vervolgens sleutelhangers, plafondhangers en dergelijke van gemaakt worden.

 

Openingstijden

Kaarsenmakerij: 
maandag t/m vrijdag:
9.45 -12.30 en 13.30-15 uur
Winkel: 
maandag, woensdag en vrijdag: 9.00 -17.30 uur
dinsdag     9.00 -16.00 uur
donderdag 9.00 -21.00 uur
zaterdag   9.00 -17.00 uur

De organisatie op de kaart

De locatie op de kaart is gebaseerd op postcode en kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke locatie.


Recensies van bezoekers

Er zijn nog geen recensies van bezoekers voor deze organisatie